Post by ofsymsewoni on Feb 7, 2022 22:28:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Reborn: mesejáték ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Reborn: mesejáték IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Reborn: mesejáték 2022 version ▞▞▞
Szép a grafika. Érdekesek a karakterek. A feladványok nem olyan nehezek, hogy ne tudtam volna kitalálni őket, és ne tudnék továbblépni anélkül, hogy nagyon sokáig tartanám. Minden jelenet egy mini kalandnak tűnik. Most indítottam el a mozdonyt, és egy új városba érkeztem. Eddig jó! Android K92 5G-t használok.
Eddig tetszik, DE... Nem tudom lejátszani a frissített "Dokkok" fejezetet, eltávolítom és újratelepítem... még mindig nem tudom. Valami ötletetek, fejlesztők?? Eddig tetszik az összes játékod!!!
? 3 napot vártam az új fejezet frissítésére. Szó szerint 5 percig játszották, és most azt írja, hogy a következő fejezet "6" napon belül elérhető lesz.. WhaaaT?? 3 NAPOT VÁRJ 5 perc játékra? Haha. De kár. Viszlát
A Boiler Room vízrejtvénye nem működik a 2014-es Samsung 10.1 Note tabletemen. Letöltöttem a játékot egy újabb táblagépre, és jól működött, de teljesen elölről kellett kezdenem a játékot. A játékot kétperces "fejezetekben", amelyek között egy hetet kell várnom, rendkívül fárasztó, és egyáltalán nincs játékfolytonosság. Mi a fenére gondolsz? Senki sem akar így játszani.
Szép 😊😊
Alig várom ennek az érdekfeszítő történetnek az új leleplezését; Szeretem!
a következő fejezet frissítése nem működik, hogyan kell frissíteni a következő fejezetet.
Jó játék, tetszett a történet és a rejtvények. A művészet finom volt, a feladványok nem voltak túl nehezek, és voltak szabad tippjeik is. A "rate this game" felugró ablak véletlenszerű elhelyezése megszakította a történetet, bár ez ad egy árfolyamot későbbi opciót is, de ezen változtatnék. Egy dolog, ami nagy volt, és amit nem tudtam, az a választási lehetőségek (a kulcs és a dokumentumok), mert függetlenül attól, hogy melyiket választja, az eredmény ugyanaz volt. (Megmutattam a dokikat a stábnak és a következő fejezetben a kapitány elmondta a stábnak..... szóval.
Igazán nagyszerű művészet és történet eddig
Szórakoztató point & click játék.
Nagyszerű történet és nagyszerű rejtvények
A Adventure Reborn egy kalandjáték, amelyet egy poszt-apokaliptikus világban játszanak. Egyedülálló légkörét színes karakterek és megható történet építi,
Ez a játék még egy sztárt sem ér meg, ha 5 percet játszol, aztán várnod kell egy hetet a folytatásra, ez a leghülyébb dolog és a legkiábrándítóbb dolog, mert a játék olyan potenciállal rendelkezik, ami nagyon bosszantó
Nagyon szeretem ezt a játékot, de a fejezetek rendkívül rövidek. Most töltöttem le az új fejezetet és szó szerint 3 percig játszottam, és ezzel véget is ért az új fejezet. Most még 7 napot kell várnom. 😢
Ez nem
Túl sok frissítés: Nem értem a játék kiadásának célját, ha az még nincs befejezve. Először 11 órát kellett várnom egy frissítésre, most 6 napot kell várnom 49 másodpercben a következő frissítésre. Miért kell várnom egy hetet? Ugyanúgy törölhetem ezt a játékot, és játszhatok más játékokkal, amelyek teljesen elkészültek, és addig játszhatok, amíg csak akarok, amíg be nem fejezem a játékot. Még soha nem láttam ehhez foghatót. A Spotlight játék mellett. 😡
Nagyon jó kárhogy nincsen több pálya ingyen.
Ó, ez a karakter ebből a Hope nevű játékból. Ugyanaz a neve, mint a kislányomnak, aki néhány éve meghalt RIP
Mini Market - Сooking Game Simülasyon rjr
Remek kis pont és kattintás. Jó grafika. Tetszik a téma.
Nagyra értékelem a választ. Köszönöm, hogy válaszolt a kérdéseimre. Nagyon élvezem, amit csináltok, ezért fizetni fogok a teljes verzióért. Vigyázz magadra!
Szeretem a művészetet és a karaktereket. A remek játék alig várhat többet.
Ez egy nagyszerű játék, és bevallom, minden pillanatát élvezem. Remélem a következő fejezetben is folytatódik. Ellenkező esetben ez a játék egy cliffhanger lesz.
Bahut kharab játék h
Fizetned kell ahhoz, hogy a játék egy kis részét is végigjárd.
A Dali játékok kiválóak. Mindet lejátszottam, és ők határozzák meg a point and click mércéjét. Alig várom, hogy megjelenjen ennek a következő része.
Igazán csalódott, 28 napot vártam a következő fejezetre, nem történik semmi, és azt írja, hogy várj még 28 napot!!!!!! ELTÁVOLÍTÁS
Nagyon jó játék volt. Nagyon izgatott voltam a frissítés miatt, de a frissítés miatt szomorú vagyok, mert pénz kell a teljes játékhoz☹
Az egyik legjobb point and click játék, amivel valaha játszottam!! Vannak választási lehetőségei is, amelyek befolyásolják a játék kimenetelét. Le vagyok nyűgözve
🖕
Azt hiszem, túl öreg vagyok már ehhez, bárcsak a rejtvények sokkal nagyobb kihívást jelentenének. //A nagy frissítés nem működött, nem lehet folytatni a történetet, "kérem frissítse" képernyővel végződik
Szóval élveztem a játékot, aztán jött a közel egy hét várakozás néhány percnyi játékra, oké, megbirkózom vele... Amíg ma megnéztem a játékot, és 18 napom van várni a következő darabra?? ? Ummmm nem, köszönöm, eltávolítva! EDIT: Visszamentem és lejátszottam, még mindig egy csillag, mert szó sem volt arról, hogy fizetni kell a játék hátralévő részéért, még az első értékelésemre adott válaszodban sem... Alattomos!!
Letöltöttem, amint megjelent, de még mindig nem volt teljes, és még mindig nagyon jó volt a frissítés, tetszett, és minden héten vártam, hogy frissítsem és játssz, de egyik nap azt mondta, hogy várnom kell 22 napot, ezért vártam de utána azt is mondta, hogy még 22 nap, szóval elfogadom, hogy most, hogy befejezték a játék frissítését, frissítettem, de fizetnem kell a teljes játékért, így 3 hónapig vártam, hogy lássam, fizet a teljes játékért:(
Szuper játék! 👌
Szórakoztató és megnyerő! Örülök, hogy vannak ilyen játékok. Köszönöm!
Bruh, amikor befejeztem a levegőt és vízbe szálltam, azt mondta, hogy frissítened kell a játékot, de nincs frissítés, közben megállították a történetet