Post by ofsymsewoni on Feb 7, 2022 21:52:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк монет ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Супер в іграх додалося багато нового і я рад тому раніше гра була скучнее, а тепер дуже цікава, спасибі вам
Вау, якщо мені довелося знайти щось позитивне, щоб сказати про цю гру, то це вражає те, що розробникам вдалося втиснути таку кількість реклами та покупок у грі. Я відчуваю, що вони повинні щедро заплатити мені за гру в цю «гру».
Классс
У цю гру весело грати, вона допомагає зрозуміти, як працюють доходи та витрати в будівельному середовищі. Однозначно рекомендую
Важко
гра супер 💖👍🏻👍🏻👍🏻
bien joué
Snake.io Aksyon oluq
Чудесна гра. Навіть моєму 7-літньому сестре-зануде сподобалось (це вже огромний плюс). Мій папа теж зараз в неє грає Вобщем, гра супер, всім советую 💞😽
Непогана гра, але ваші покупки в іграх дуже дорогі, схоже, так само з усіма вашими іграми, грали в неї багато років тому і видаляли, тому що покупки в іграх були дуже високими, думаючи про видалення знову, оскільки це просто нудно без додаткових безкоштовних або дешеві гідні винагороди, як це атм з вартістю, іде скоріше видалити
джддчдбчю, ждлльььіооьідбаббабдадсбсббаббммбмббмьмьмбмббмбмбмбмбмбмбмбмббмбсббчблстьржаоурпловоацшапорцллдпрдолцжужпжрдаоєоллдрдолгпдооаттоіолопомдропромраппрррррімілмммсмммрорпііліропоооооооолоолололлллллллллллорлоороооооооолллллллллллллллллллллллллллддллшшдддлллддлллллллььлллдддддддоллллллл.лбллллшшшддддддддддддддддддддддддджжждджжджжжжжжжжжжжжєжєєззтдллдддроллолдлллллддллдлололллллллоолллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллсдчльлабсбсбсбдсьсбс
Реклами не всі дають бонус, деколи коли прожимаєш дивитись рекламу (щоб взяти якийсь бонус)гра зависає.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash असल की नकल वाले गेम rti
Гра дуже просна й лакація в ній не гарна і займає 119 мб для того, щоб гри просто забагато мб
Це хороша гра, вона не гальмує, але через деякий час стає трохи нудною. Існує багато доповнень, і більшість із них довші, ніж зазвичай. Але я думаю, що ви повинні спробувати це, це дійсно весело на деякий час.
Це зараз бігає, як справжній пес. ВИРІГУТЬ, БУДЬ ЛАСКА!
Весела гра Good time killer. Реклама досить сильно застряє і не може отримати винагороду, що дуже розчаровує
Гра класна
👍🏻
Гра подобається, але для її запуску потрібно близько 5 хвилин. Потім, якщо родимка з’являється, вона відстає і намагається пройти через 5 хвилин. Перехід до різних частин гри одне і те ж. Відкриття магазину затримується на кілька хвилин. Поки доводиться чекати, ваші прискорення впадають. Але якщо це трапляється, коли ви чекаєте, поки вони перезарядять, це не зменшується. У неї майже неможливо грати, оскільки я дійсно намагаюся, тому що я хотів у неї грати, але не думаю, що це варто зараз.
Убить врем'я як раз
Ігра топ ціки проблема, що коли я вмикаю вайфай то воно мене виходить із ігри прошу виправте цю проблему
Нічого страшного, якщо тобі нудно. Деякі рекламні оголошення змушують вас зловмисно застрягти в магазині Google Play. Ааа, і це якось кульгаво, як у мене на шляху буквально з’являються варіанти оплати за виграш, ніби суть полягає в тому, щоб розважитися, що я виграю, якщо витрачаю, і якщо все на максимумі і зроблено? Так навіщо поспішати до кінця з грошима? Крім того, трохи повторюваний ігровий процес.. Ви просто відкриваєте «нову область» і знову граєте на тому самому етапі.. Для роздратування не варто грати за мене
Прикольна гра
Це моя найулюбленіша гра, тому що мені подобається ця гра. Гра автоматично запускається і дає гроші в грі, але я злий, тому що ця гра затримує більшість часу. Не для мого пристрою, але всі пристрої - це ця гра. Але ця гра дуже класна
ррр
Супер!!!.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Szimulációs játékok bph
Ашклоа
Гра не завантажується
Чудово і не потрібно витрачати на це гроші! Просто реклама дратує. Чи можете ви зменшити кількість реклами на ньому, будь ласка?
Пока не ясно
Хороша гра, однак я граю на bluestacks, і останнє оновлення зламало гру для мене, і я більше не можу в неї грати. Я не хочу починати нову шахту на своєму iPhone, тому що я почав цю шахту на своєму старому Galaxy S20, і в ньому є більше розблокованих речей.
採礦大亨:掘金之旅 (Idle Miner Tycoon) 模擬 rtoc
Я тільки почав і дуже люблю цю гру. Але була одна річ, про яку я замалював. Коли я вперше зайшов, запитав мій обліковий запис Google. Таким чином, він може редагувати, видаляти та створювати нові речі в моєму обліковому записі Google Play. Можливо, вони зможуть зберегти мій прогрес.
Шлях до багатьох оголошень, майже нічого не можна отримати, не подивившись реклами та не заплативши.
Гра класна яки щеб зробили щоб шахту прокапували далеко але не на місці стояли і копали
Я не можу зайти в цю гру на 68% вибиває
Було б непогано, якби реклама не аварійно зірвалася в стільниковій мережі. Не вилітає тільки при підключенні до Wi-Fi
Гра супер,ю!Тільки як би ці гроші можна було ще тримати в руках(ну рекомендуєте)
Оп'яйте та цицькі майбутньоа одноокий швидкості руху на повітря в повній з покращенням ефективності використання основних засобів
採礦大亨:掘金之旅 (Idle Miner Tycoon) 模擬 rtoc
😊😊😊
Добре
Я так сильно захоплююся грою, коли починаю, я зазвичай граю цілий день, але коли ви отримуєте додавання, якщо ви випадково натискаєте на нього, вас надсилають у Play Store, а потім, коли ви намагаєтеся повернутися, це змушує вас перезапустити весь додаток, то ви не отримаєте ні винагороди, ні підвищення, і це змушує мене хотіти взагалі припинити грати в нього
Мені подобається ця гра, але я отримав преміум-пропуск, і я отримав усі, крім одного валу, до 800, і тепер говориться, що потрібно витратити більше грошей, щоб пропустити, щоб отримати більше нагород, це обман. Чому всі мої друзі пішли, я виключив його. Втратили всіх моїх друзів так і не повернули. Напевно, вийде з гри і ніколи не рекомендуватиме цю гру, вона офіційно відстойна. Добре, ця гра відстойна, я щойно втратив весь свій прогрес, я мав майже всі шахти до 800, і сумно, що це почалося знову. Не грайте в цю гру.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simülasyon acp